Troefcall kampioen Sudhar onttroond

Nationaal troefcallkampioen Sudhar is gisteren onttroond. De titelverdediger bij de Surinaamse Troefcall Bond heeft een zodanige achterstand opgelopen dat zij nog voor het einde van het bekertoernooi uit de race is.
Bij de voortzetting van het bekertoernooi gisteren heeft de ploeg van Toppers de titelverdediger een nederlaag toegebracht. Toppers had de basis voor de winst al in de eerste en tweede ronde gelegd met 21 – 17 en 25 – 12. Zo had Toppers aan het begin van de derde ronde een voorsprong van 16 punten. Uiteindelijk zegevierde Toppers met een overwicht van 9 punten (76 – 67). Daarmee is Sudhar onttroond en maakt de Troefcall Bond zich op om een nieuwe kampioen te verwelkomen. De hoogste score bij Sudhar: Amresh Sheoratan – Ajay Sewnandan en Sunildath Gokoel – Rene Paltie met 19 punten. Hoogste score bij Toppers: Marlon Reding – Manolito Vasilda met 24 punten
In de overige partij ging Olaria ten onder tegen Kolibrie (65 – 81), won Openbaar Groen van Shaktie (85 – 61), terwijl The Joker Boys geen vuist kon maken tegen Paloeloe (74 – 80). De bekercompetitie wordt dinsdag voortgezet met de volgende wedstrijden: S.M.C. vs Openbaar Groen; Jai Gandhi vs Kolibrie; Formula vs Toppers; Ekta vs Paloeloe.

More
articles