Benaissa zingt over een niet te stoppen liefde

Een van deze multi talenten is de Surinaams-Nederlandse Benaissa, meer bekend van de twee dikke hits ‘Yu Faya’ en ‘Waigwe’samen met Kenny B. Hij heeft een nieuw nummer genaamd: ‘More Nights’. De video van ‘More Nights’ is nu ook te zien op YouTube. De nieuwe potentiële hit van Benaissa is de single ‘More nights’, samen met de opkomende producer/deejay MJ van den Thillart, weet hij op een zwoele reggaebeat een moderne love song neer te zetten, die velen aan zal spreken. ‘More Nights’ gaat over een vrijgezel die een dame ontmoet, maar niet op zoek is naar een serieuze relatie. Toch blijft deze dame in zijn hoofd spelen en wordt het verlangen naar haar steeds groter. Uiteindelijk komt hij erachter dat hij eigenlijk geen andere vrouw meer wil, maar met haar oud wil worden. Voor de single is er een videoclip opgenomen, die inmiddels te zien is op YouTube. Een speciale verrassing voor het grote publiek is de rol van Benaissa’s 15-jarige zoon Kenaiah in de video. Een absolute aanrader om te zien dus.

De single ‘More Nights’ is nu te koop op Itunes en zal binnenkort ook in Suriname verkrijgbaar zijn. Benaissa is erg benieuwd hoe het nummer door zijn Surinaamse fans, waar hij veel lobi voor voelt, ontvangen wordt voor hij de volgende stap neemt. De fans kunnen na de single een EP verwachten met nieuwe nummers waaronder ‘More Nights’ en een reggae roots EP met songs vanuit de Dubshelter Productions en Jah Solid Rock. En als kers op de taart een samenwerking met lover’s reggaester Jah Cure, waar Benaissa nog niet veel over kwijt wil.

Benaissa maakte ook furore als medeoprichter en lid van de populaire R&B groep Arnhemsgewijs in de jaren ‘90. Verder behaalde hij ook een prenominatie bij de Reggae Grammy’s in 2010 voor zijn eerste solo album ‘Tables Turn’. Hij werkte samen met veel grote namen en kreeg ook een platendeal in New York. Een artiest en songwriter met veel potentie dus. Benaissa kijkt uit naar de reacties op zijn nieuwste trots ‘More Nights’ en weer eens optreden in Suriname. De fans kunnen dus zeker uitkijken, want dit nummer zal op elk radio en tv-station afgedraaid worden.

More
articles