Hot Newz (Wist U dit al…?

*Geruchten doen de ronde dat Bryan B momenteel bezig is om mee te doen aan de talentenshow America’s Got Talent en The Voice van Amerika. De zanger zelf wil nog niets erover kwijt.

*BMR Studio komt met een eigen Riddim, genaamd ‘Uru Riddim’ . Tjatjie, John Clay, No Space, Steph, Jamal Zaalman Crazy G en BMR, Missy D zijn enkele van de artiesten die een bijdrag eraan leveren. Het project wordt met bijbehorende clip in de grote vakantie gelanceerd.

*De juryleden van Got Talent 2015 zijn: Henk van Vliet, Sidney Grunberg, Thecla Clarke, Geoffrey Bel, Tanuya Manichand en Rekha Mungra.

*De Pakistaanse Pop Rock zanger Atif Aslam geeft volgende maand 5 september een concert in Nederland. Atif Aslam bezocht Suriname twee keer voor het geven van concerten. De eerste keer was in april 2010 en de tweede in september 2011.

*Prince Koloni die momenteel een grote hit met ‘Parfum’ scoort, is de hoofdact van de Summer Artist Awards show 2015 die op 25 september in Havana Lounge wordt gehouden. De award show wordt voor de derde keer georganiseerd.

*Jayh is helemaal ready voor zijn optreden op 22 augustus in Havana Lounge. “Ik heb er zin in. Wie van Suriname zie ik daar”, meldt hij op zijn Facebookpage. Jayh scoort nu een hit met ‘Bobbel’ die hij samen met Child Play vertolkt.

*De bekende Guyanese modeontwerpster Sonia Noel gaat nu ook badpakkleding ontwerpen. Dit onder de pikante naam Caliente.

*Kenny B heeft een nummer gemaakt voor de ‘No Spang Campagne’ van het frisdrankmerk Fernandes in Nederland. Het nummer heet ook ‘No Spang’.

*Na het groot succes van de eerste Welcome Home Party van de hip hop rapgroep Hakuna Matata Gang, HMG, op vrijdag 7 augustus in Havana Lounge wordt er op verzoek van de fans weer een party georga-niseerd. Deze vindt vanavond in Club Euphoria plaats, Welcome Home Party 2 tevens Birthday Bash van Otje Man.

More
articles