Spang Makandra speelt in op affiniteit van ICT studenten

Spang Makandra wil graag alle studenten met een affiniteit voor ICT motiveren om door te gaan met hun carrière. Gisteren heeft Spang Makandra de Innovative Visit organiseert voor ICT-studenten in het gebouw van Spang Makandra. Het doel van deze dag was om studenten een concreet beeld te geven van wat de carrière mogelijkheden zijn en hoe een eMedia professional in een niet-traditioneel bedrijf zijn of haar ambities waarmaakt. Hiermee wil Spang Makandra jongeren stimuleren om in deze sector te ondernemen, zodat er genoeg menskracht is om samen deze sector te ontwikkelen.

Spang Makandra empowered haar medewerkers, jongeren en verschillende sectoren: voornamelijk ICT, marketing, PR en HRM. Hiermee wil de organisatie een bijdrage leveren aan het effectief gebruik van de verschillende social technology tools in verschillende beroepen. Daarbij heeft zij een Culture Code van een Social Enterprise: uniek in Suriname!

In de afgelopen acht jaar heeft de organisatie een fundering opgebouwd. In de komende jaren wil zij echt een platform worden voor talenten. Daaarom wil Spang Makandra leiders creëren waarvan iedereen wat kan leren. Het gaat niet om het grootste kantoor of de mooiste auto. Het gaat om kennisdeling en elkaar helpen groeien. De ICT-branche leent zich goed voor dit model. Zo heeft Spang Makandra reeds meerdere keren een aantal opleidingen verzorgd: opleiding voor web developers, opleiding voor social media editors en de opleiding voor digital consultants. De nieuwste opleiding die zij op de markt brengt, is die van Internet Marketeer.

door Melissa Achthoven

More
articles