Worsteltoernooi krijgt internationaal tintje

Het komend toernooi van de Surinaamse Worstelfedera-tie (SWF) krijgt een internationaal tintje. De Nederland-se zwaargewicht kampioen Rob Nuij, die momenteel op bezoek is in Suriname, zal op zondag 2 augustus aanstaan-de in de hoofdpartij uitko-men tegen de Surinaamse zwaargewicht kampioen, De-lano Muntslag. Nuij is meer-dere malen kampioen geworden van Nederland, ook op de internationale politie en brandweer spelen. Verder heeft hij enkele jaren geleden ook in Suriname gewor-steld tegen oud-kampioen Amresh Bihariesingh.
Muntslag won vorig jaar de titel in de hoogste gewicht-klasse van Suriname.
Verder doen vrijwel alle topworstelaars van de actieve verenigingen van Suriname mee aan het toernooi, waar-onder vechters van Jai Hind, Hind-Keserie, Jai Hanoe-man, Tatami, WV Meerzorg en WV Commewijne. Het toernooi wordt gehouden in het Sportcomplex Kwatta.

More
articles