Sudhar ontsnapt aan nederlaag tegen Olaria

Sudhar is in de twaalfde ronde van de “Sranan Biri”-competitie van de Suri-naamse Troefcall Bond (STcB) aan een nederlaag ontsnapt tegen Olaria. Sudhar startte goed en nam in de eer-ste fase een voorsprong van 18 punten. Olaria kwam sterk terug en stond bij de derde ronde met 11 punten achter. In de laatste ronde wonnen 2 koppels met 7-4 en 9-2, terwijl de twee andere koppels gelijk speelden, waardoor Olaria 1 punt te kort kwam. Sudhar won met 78-77. De hoogste score bij Su-dhar kwam van Leendert Kwasiba en Radjinderkumar Anroedh met 23 punten. Bij Olaria waren dat Rakesh Soekhai en George Soekhai met 20 punten. Ekte klopte The Joker Boys met 83-81. Henky Khemai en Lekhradj Kalloe hadden met 26 punten de hoogste score bij Ekta. Bij The Joker Boys waren dat Aziez Sahan-goekhan en Alfred Biekman met 26 punten. Formula ging met 80-72 langs Victorie. De hoogste score bij For-mula was voor Jerome de la Fuente en Amitkoemar Hanoeman met 24 punten. Victorie: Renata Meyer/Waldi Hart met 26 punten. Paloeloe wees Shaktie met 89-71 te-rug. Duncan Budel en John Wolf leverden met 34 punten de hoogste score bij Paloeloe. Bij Shaktie kwam de hoogste score van Ashwin Soekhai en Widjai Soebhag met 24 punten. Op dinsdag 28 juli worden de volgende partijen afgewerkt: ‘t Hofje-Kolibrie; Shaktie-Trekkers; Jai Gandhi-Openbaar Groen en The Joker Boys-SMC.

More
articles