SURIPOP XIX in voorbereiding

De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname maakt hierbij bekend dat de inschrijving tot deelname aan het Suriname Popular Song Festival-XIX dit jaar is opengesteld van 1 september tot en met 30 september 2015. De finale avond is op vrijdag 5 augustus 2016 in de Anthony Nesty Sporthal.

Een jury van prominenten uit de muziek en showbizz zal op dinsdag 6 oktober 2015 een aanvang maken met de voorselectie waarbij de 12 composities die deel mogen uitmaken van de finale, worden geselecteerd. De uitslag van de 12 finale composities wordt op 8 oktober bekend gemaakt.Gezien de vele reacties van potentiële deelnemers en het succes van Suripop XVIII, mag nu al gesteld worden dat er grote belangstelling bestaat voor Suripop-XIX. De organisatie stelt alles in het werk om bij de komende editie de lat weer hoger te leggen dan bij de vorige show.

Het reglement en inschrijfformulier kunnen vanaf 17 augustus 2015 worden afgehaald op het Suripop-kantoor ondergebracht bij Chetskeys aan de Anton Dragtenweg 69, te bereiken op het nummer 6805372. Het inschrijfformulier en het reglement zullen ook digitaal te downloaden zijn via de Suripop website vanaf 1 september 2015. De betaling van de eigen bijdrage @ SRD 100, = kan voldaan worden bij de inlevering van de inzending op het secretariaat voor 30 september 2015.
In samenwerking met het Conservatorium Suriname zullen er kosteloos workshops worden gehouden speciaal voor de mensen die voornemens zijn om een compositie in te leveren voor Suripop- XIX.Deze workshops zijn gepland op 13, 20 en 27 augustus 2015 telkens om 20:00 u. Opgave voor deelname voor deze workshops is vanaf 1 augustus 2015 opengesteld. De beschikbare plekken zijn beperkt. Opgeven hiervoor kan via het Suripop secretariaat op het telefoonnummer 6805372.

More
articles