Prince Koloni geeft liefde met ‘Parfum’

Het ritme, de woorden en het gevoel voor Surinaamse muziek, begint internationaal steeds meer omarmd te worden. Opvallend veel artiesten met hun wortels in het binnenland van Suriname, boeken de afgelopen jaren successen buiten het thuisland. Vaak blijft deze nieuwe generatie Surinaamse artiesten onopgemerkt in eigen land tot ze in het buitenland een hit scoren. Dit geldt echter niet voor Orniel Marlon Siwo, beter bekend als Prince Koloni. Prince werd geboren in het district Sipaliwini, opgegroeid op Stoelmanseiland, kwam de nu 38-jarige Prince Koloni bijna twintig jaar geleden in contact met de aleke band Fondering. Met twee dikke hits samen met topper King Koyeba, wist hij minstens een half miljoen YouTube views te behalen. En dat is slechts het topje van de ijsberg. Binnenkort volgt de release van zijn nieuwe single ‘Parfum’ van zijn gelijknamige album, Le Parfum. Een liedje over de liefde.
‘Parfum’, wordt de eerste single van het nieuwe langverwachte album Le Parfum van Prince Koloni. Le Parfum belooft een album te worden dat niet enkel gericht is op zijn Surinaamse fans, maar voor een wereldwijd publiek. De single ‘Parfum’ gaat over de liefde; parfum als symbool van de liefde voor de vrouw. Met zijn aanstekelijke stemgeluid weet Prince Koloni de luisteraar weg te laten dromen op de reggaeklanken van het nummer. Mace Man speelde het slagwerk, de sologitaar en de keys op het nummer en de rest van het arrangement vulde Prince Koloni zelf in. Met dit uptempo nummer zal Prince Koloni zeker hoge ogen gooien in de hitlijsten.

Of er een videoclip voor ‘Parfum’ komt, laat Prince Koloni nog niet los, maar wel zal de single binnenkort te verkrijgen zijn via bekende internetkanalen als Itunes en Believe Digital. Fans in Suriname kunnen natuurlijk ook afstemmen op de lokale en landelijke radiozenders voor deze nieuwe tune van Prince Koloni of een bezoek brengen aan de welbekende muziekwinkels. Just love and unity for one all – Prince Koloni.

More
articles