Jouw naam op een Coca-Cola fles

Surinamers kunnen nu op een persoonlijke manier genieten van hun fles Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero.
Coca-Cola nodigt iedereen uit om momenten van blijdschap te delen, in een campagne waarin de kracht van namen wordt gebruikt als inspiratie om samen te genieten.
Coca-Cola verruilt de iconische logo’s op haar flessen voor populaire Surinaamse voornamen. Met de ‘Share a Coke’ campagne, voor het eerst gelanceerd in Australië en sindsdien in nog meer dan 50 andere landen, nodigt Fernandes Bottling Company fans uit om hun naam te vinden- en de namen van familieleden, vrienden, collega’s en mensen die ze misschien beter willen leren kennen- op de labels van Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero.
“Dit jaar veranderen we onze naam, in de meest voorkomende namen in Suriname zodat mensen een Coke kunnen delen met vrienden, familie of die ene persoon die speciaal voor ze is. Met deze campagne willen we iedereen uitnodigen om de betekenis van verbinden en delen, te herontdekken”, vertelt Ayida Slooten, Public Affairs & Communications Officer bij Fernandes Bottling.
“Naast voornamen, zullen er ook flessen in de winkels verschijnen met daarop Surinaamse woorden die alles met familie te maken hebben. Dat jouw (roep)naam op de fles staat, maakt het moment van samen met iemand anders genieten van een koude Coca-Cola nog specialer.”
De ‘Share a Coke’ flessen zullen landelijk verkrijgbaar zijn, zo lang de voorraad strekt.
De campagne zal verder ondersteund worden middels radio en televisiecommercials en een speciale applicatie die toegankelijk zal zijn via de website en Facebookpagina van Fernandes Bottling Company. Fernandes Bottling zal de #ShareaCoke conversatie verder via haar social media kanalen versterken. ‘Share a Coke’ is opgezet met de bedoeling om mensen met elkaar te laten communiceren en mooie momenten te delen. De campagne geeft een moderne, trendy draai aan de 128 jaar oude nalatenschap die het merk heeft als het gaat om het bij elkaar brengen van mensen en hun een bijzonder gevoel geven.

More
articles