Aliyah helemaal klaar voor Surinaams publiek

De populaire zangeres Aliyah Kolf is helemaal klaar voor haar show vanavond.Dit liet ze donderdag weten tijdens een persconferentie in Hotel Torarica. De 15-jarige popster zegt ongeveer twee weken lang te hebben geoefend voor haar showvanavond in de Anthony Nesty Sporthal (NIS).Volgens de zangeres, die sinds 26 april in Suriname vertoeft, duurde het even, omdat er toch veel dans voorkomt in haar optredens. Aliyah werd op 11- jarige leeftijd winnares van de Holland’s Got Talent met het nummer ‘I have nothing’ van Whitney Houston. Vanaf toen pakte zij het zingen heel serieus aan en maakte hit na hit, welke zowel in Nederland als in Suriname heel populair zijn.Haar populairste in Su is het lied ‘Wolk’.“Het is een geweldige ervaring om in Suriname te mogen optreden. Het is super. Naar de avond kijk ik heel positief uit en ik vind het leuk dat de show nu al uitverkocht is. Ik ben er klaar voor”, klonk de tevreden zangeres. Het is het tweede bezoek aan Suriname en haar eerste optreden. Haar eerste bezoek was in verband met een show van Bryan Bijlhout.

In de tussentijd heeft ze ook heel wat fans ontmoet die graag met haar op de foto willen.Als Teenie West vraagt wat zij vindt van de Surinaamse jonge ar-tiesten die ook tijdens haar show zullen optreden, namelijk Adika en A Mili, antwoordt ze daar heel positief op: “Ik heb ze nog niet ontmoet. Ik heb wel van Adika gehoord en heb haar ook zo een beetje kunnen Googlen, van A Mili heb ik nog geen research gepleegd. In de toekomst zou ik graag samenwerken met een van deze Surinaamse talenten.” De zangeres belooft al haar bekende hits, waaronder ‘Wolk’, ‘L.O.V.E.’ en ‘Shop-a-holic’, vanavond ten gehore te brengen. Daarnaast treden ook op: Gio, Keizer,Ir Saisen Freddy Moreira. De lokale artiesten die op die dag ook optreden, zijn: Damaru, Scrappy W, Adika, A Mili, Cyriel, dj Cat en The Myztikals.De mc van de avond is Chantal.
Gio, Keizer, Ir Sais en Freddy Moreira die ook op de persconferentie waren, hebben zich ook goed voorbereid voor de show. Gio en keizer weten al hoe het Su- publiek reageert op hun muziek, maar Ir Sais en Freddy Moreira moesten zich eerst goed oriënteren en kijken hoe zij het publiek zullen veroveren. Behalve de show die Aliyah geeft in NIS, zal zij haar dagen vullen met onder andere het bezoeken van kindertehuizen, waaronder NosKasita’s.
Extra show 3 mei
Voor de Aliyah fans die graag erbij wilden zijn vanavond en geen kaart hebben gevonden vanwege de uitverkochte show, heeft de organisatie ‘The Empire’ een extra show ingelast de dag erna (3 mei). Deze show zal plaatsvinden tussen 14.00 en 19.00 uur in club Zenaida. Maar dan zullen de kaarten alleen te verkrijgen zijn bij de poort. Ook in de line-up zijn er dus wijzigingen aangebracht. Op deze dag zal Aliyah haar show moeten voortzetten met alleen Gioen Freddy Moreira. En voor wat betreft de Surinaamse artiesten, zullenAdika, A Mili, deMyztikals en Cyriel de show joinen.

More
articles