Jhauw blij met media sinds registratie PING

Date

“In de media worden er nu langzamerhand positieve dingen geschreven en gezegd over mij en de partij”, zegt Ramsoender Jhauw, voorzitter Partij voor Integriteit, Nationale motivatie en Gelijke kansen (PING), vandaag in een interview met De West.
Jhauw geeft aan dat er diverse malen berichten werden verzonden naar de verschillende nieuwsbladen en televisiestations. De artikelen, zoals vergaderingen van PING, werden maar niet opgenomen door enkele van deze bedrijven. Hij weet niet welke fout hij heeft begaan. Het nieuws is er voor de mensen. “Media bedrijven hebben een vergunning die aangeeft dat zij neutraal moeten zijn en niet partijdig”, gaat Jhauw verder.
Sinds de inschrijving, heeft hij van vrienden en anderen om zich heen gehoord, dat er positief nieuws wordt geschreven, geeft Jhauw aan. Hij geeft verder aan dat hij er bijzonder blij mee is. “Als iemand eerlijk is ondersteun hem en boycot hem niet, maar ga voor het goede”, aldus Jhauw. Tot slot gaf hij aan dat hij positief is ingesteld, omdat hij weet dat hij oprecht bezig is. Hij noemt die instelling een van zijn sterke kanten.

More
articles