March 13, 2015


Bromfietsdievenbende opgerold


March 13, 2015

Per abuis is in een eerder bericht aangegeven, dat de verdachten die in verband met bromfietsdiefstal zijn aangehouden door de politie van Leiding 9 A. De verdachten zijn aangehouden door de politie van Santo Boma. Voorts zijn niet alle verdachten opgesloten. Van de zeven aangehoudenen zijn vijf in verzekering gesteld en twee zijn na verhoor heengezonden. De twee volwassenen zijn heengezonden. De vijf opgesloten jeugdigen hebben de leeftijd van 15- of 16 jaar. De politie kwam deze jeugdbende op het spoor na een aangifte van bromfietsdiefstal. Politieonderzoek leidde naar de woning van de verdachte D.F. Hij en zijn vier comparanten waren op dat moment bezig met het demonteren van de bromfiets. Er zijn ook andere bromfietsen en bromfietsonderdelen ter plaatse aangetroffen, die vermoedelijk ook van diefstal afkomstig zijn. Omdat het in deze om jeugdigen gaat, is de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249