Hot News!! Wist u dit?

De bekende rapper, Scrappy W, is al getrouwd. Hij gaf vorig jaar juli in Nederland het jawoord aan zijn Nederlandse vriendin. “Het is voor mij een ander stap, in mijn relatie”, reageert hij kort. Na het grote succes met zijn laatste single ‘Harvey’, is van Scrappy W weer een nieuwe song met een spraakmakende titel uit: ‘Vlees op vlees’. Scrappy W zegt dat het nummer over sex gaat, een onderwerp waarover Surinamers vaak niet durven te praten. Als we goed geïnformeerd zijn, vertoeft de rapper momenteel in Nederland met vakantie. Hij is gisteren vertrokken naar het koude land.

Een der finalisten, Mercelien Mac Nack, heeft vanwege ontevredenheid zich teruggetrokken uit het Evergreen The Next Songfestival dat op 28 februari in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden. Mac Nack zou voor de tweede keer mee doen. Ze was vorig jaar een van de prijswinnaars van het songfestival. De rapper Cho die momenteel een grote hit met ‘Misschien wel hé’ heeft komt naar Suriname voor een optreden.

Dit vindt op 30 mei in Havana Lounge plaats. Het wordt Cho zijn tweede optreden in Su. Hij was in 2013 samen met Adje bekend van de hit ‘Hele Meneer al hier’. Cho, die eigenlijk Giovanni Rustenberg (21) heet, wordt getipt als de grootste hiphopbelofte van Nederland. Hij staat onder contract van Top Notch.

More
articles