Gio en Keizer geven terug aan Suriname

Giovanni Jap Ngie (GIO) en Rozelsky Lie A Jen (Keizer), kunnen meer doen dan zingen en rappen. Zij zijn speciaal in Suriname voor de ‘Dieper Tour 2015’, welke gestart is op Valentine Day, 14 februari, in Havanna Lounge. De tour houdt niet alleen in, optredens geven, maar het tweetal zal bezoeken brengen aan enkele kindertehuizen. Dit vertelt Ricardo Oehlers, general manager van de organisatie Team Loyal, die hen naar Suriname heeft gehaald. “Het is speciaal voor degenen die niet tot laat ’s avonds naar shows kunnen. Aan hen willen wij de gelegenheid geven om toch te genieten van muziek van artiesten waar ze naar opkijken”, aldus Oehlers.
Dit weekend treden de twee artiesten op in Zeppelin te Nickerie. Zowel Gio als Keizer verheugt zich erop, omdat het de eerste keer wordt dat ze daar een show geven. In het programma is opgenomen dat voordat zij gaan optreden, zij eerst de dag zullen doorbrengen met kinderen van het tehuis Open Poort. Ze gaan activiteiten samen met de kinderen doen en speelgoed uitdelen. Op dinsdag 24 februari kunnen kinderen tussen de twaalf en zestien jaar genieten van een ‘meet en greet’ met deze artiesten in club L’thirt tegen een laag bedrag. “Een 5 of een 10 SRD lijkt ons voldoende, maar daarover moet nog gezamenlijk beslist worden”, legt Oehlers uit. De twee artiesten zijn zeer enthousiast over de tour. Ze benadrukken dat zij niet in Suriname zijn om geld te verd-ienen, integendeel ondersteun-en ze heel wat. “En het lukt”, zegt Gio. Zodra zij scholen bezoeken, zijn de kinderen heel enthousiast en een ieder wilt met ze op de foto. Dat doet de artiesten goed.
Zodra de jongens in Suriname zijn, wordt er samengewerkt met lokale artiesten. Gio & Keizer zeggen dat er dit keer niets speciaals is, maar er kan natuurlijk van alles gebeuren. Intussen heeft Teenie West al via Facebook vernomen dat het duo al bezig is met een nummer, samen met Lodilikie, meer bekend als Loba. Binnenkort mogen de fans meer verwachten over dit nummer, want het stukje dat Loba zingt is al te horen op zijn Facebook pagina.

More
articles