Damaru’s politieke kleur bekend

De populaire zanger Damaru gaat via de Nationale Democratische Partij (NDP) in de politiek. Hij neemt even een pauze in zijn muziekcarrière om zich meer te gaan concentreren op zijn nieuwe uitdaging, de politiek. Dit vertelt hij in een interview tijdens de Ontbijt Radio bij Radio 10. Tussen nu en 25 mei, hoeven we geen nieuwe muziek van hem verwachten. “Ik ga niet stoppen met live optredens, maar voorlopig komt er geen nieuwe muziek van me uit.”
Damaru zegt ervan te dromen om de politiek in te gaan en nu is de tijd volgens hem gekomen om die droom waar te maken. Hij gaat in de politiek als Dino Kantenburg, zijn echte naam. Met een positie bij het ministerie van Sport-en Jeugdzaken of Onderwijs en Volksontwikkeling, wil hij helpen met jongerenwerk. De ‘Mi Rowsu’ zanger had zijn politieke kleug nog niet willen prijsgeven, maar intussen heeft Teenie West dat wel kunnen achterhalen. Hij heeft via zijn Instagram-pagina de ‘paarse vlag’ gepost met het opschrift ‘NDP’. Dat betekent dat al zijn trouwe Instagram-volgers zijn politieke kleur mogen weten. Het is dus geen geheim meer. Hij gaat voor paars.
Tijdens zijn jongste interview met Radio 10, heeft Dama ook zijn nieuwe poku, getiteld ‘Patatje’ gelanceerd. Het is een twist met R&B, soul, hip hop en reggae invloeden. Behalve ‘Patatje’ is er nog een andere song van Dama op de markt verschenen. Het gaat om ‘Naast Jou’.

More
articles