Andaya Landveld scoort er op los

Andaya Landveld lijkt voorlopig geen maat te hebben in de vrouwencompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB).
De goaltjesdief van Oema Soso werd vorig jaar tijdens het Sportgala van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) uitverkoren tot Voetbalster van Jaar 2014, en lijkt al aan het begin van het nieuwe jaar voor een tweede titel te gaan. Landveld leidt de topscorerslijst in de senioren vrouwencompetitie met 11 doelpunten en gaat ook in de U-20 competitie aan kop met 5 doelpunten.
Landveld kan vandaag haar positie in de U-20 versterken aangezien Oema Soso vandaag (16:30 uur) in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion in actie kwam tegen Merodia.
Landveld wordt in de seniorencompetitie gevolgd door Mervil Blatz van Dosko met 9 doelpunten en Jemacia de Mees van Oema Soso met 8 doelpunten.
In de U-20 klasse volgt Jenery Baja van Dosko met 3 doelpunten.
Chantrelle Rozenblad van Dosko leidt in de U-17 klasse de dans met 4 doelpunten, gevolgd door Brandy Renfurm (Oema Soso) en Yenti Blijd (Ascona) met elk 3 doelpunten.
Zaterdag aanstaande wordt de senioren vrouwencompetitie voortgezet met twee wedstrijden, eveneens in het Essed Stadion. Om 16:00 uur kruisen Simeria en DIVA de degens en om 18:00 uur Dosko vs AC Oema Soso.
In de U-17 klasse nemen Dosko en Ascono het op dinsdag 17 februari tegen elkaar op.
In de seniorencompetitie wonnen Ascona en Oema Soso afgelopen week van respectievelijk Simeria en Merodia.
Ascona won met 6-0 na een 3-0 ruststand, terwijl Oema Soso met 4-0 won na een 2-0 rustscore.
In de U-17 klasse eindigde het tref-fen tussen Oema Soso en Charlesburg zoals het begon: 0-0.

More
articles