Ontevreden personeel Huize Ashiana

Een deel van het personeel van Huize Ashiana, heeft vanwege ontevredenheid vandaag een petitie ingediend bij het Kabinet van de President. De petitie werd in ontvangst genomen door Melvin Linscheer, directeur Nationale Veiligheid. De bondsvoorzitter bij Ashiana, Murwin Leeflang, merkte in een vraaggesprek met De West op dat hij zelf verrast was toen hij hedenmorgen het bericht kreeg over de staking van een deel van het personeel. Hij zegt verder dat het om een klein deel gaat, want de werkzaamheden binnen de instelling zijn normaal verricht, net als op andere dagen. Hij begrijpt de ontevredenheid van het personeel, het gaat om interne zaken en hij is van mening dat het een aangelegenheid is van de leiding van de instelling. Het gaat namelijk om verhoogde vervoerstoelagen, de beloofde gelden met terugwerkende kracht en de aanpak van het personeelstekort. De bondsvoorzitter zegt verder dat  hij  goedkeuring gegeven heeft  aan het ontevreden personeel voor het indienen van de petitie. Intussen is hij ook in gesprek getreden met de voorzitter, Robby Berenstein van C-47, over dit gebeuren. Later op de dag zullen ze dit gesprek voortzetten.

More
articles