February 2, 2015


8 personen aangehouden diefstal accu’s


February 2, 2015

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, hebben tussen donderdag 29- en zaterdag 31 januari acht mannen aangehouden die gestolen accu’s in hun bezit hadden. Deze accu’s zijn gestolen van de zendmasten van telefoonbedrijven hier te lande. Deze diefstallen hebben in verschillende districten plaats gevonden. De gestolen accu’s zijn geliefd bij personen die grote geluidsinstallaties plaatsen in hun auto’s. Van de acht aangehouden verdachten, zijn zes hangende het onderzoek in verzekering gesteld en twee zijn na verhoor heengezonden. De mannen worden verdacht van onder andere gekwalificeerde diefstal en heling. Intussen heeft de politie 60 accu’s teruggevonden en in beslag genomen. De accu’s kosten minimaal USD 300,-.per stuk. “Personen die deze accu’s nog in hun bezit hebben doen er goed aan dat door te geven aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Dit om ernstig ongerief te voorkomen.”

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249