Adika nieuw nummer: ‘Ruffgyal’

De bekende Surinaamse danseres en dancehall/reggae artieste Adika (Amani Verwey), heeft een nieuw nummer uitgebracht. Dit nummer heeft zij opgenomen met de Surinaamse opkomende artiesten RJCT en Clay. Naast de hit ‘Accurate’ is Adika niet stil gebleven in de mu-ziekwereld, zij bracht ook al het nummer ‘Music Tun Up’. Het nummer is geproduceerd door BClazic en is op iCloud en YouTube te beluisteren.
‘Rufgyal’ is een dancehall-lied, dat gaat over een goed uitziende dame die focust op haar figuur en zelfstandig zijn. Zij is niet geïnteresseerd in een liefdesleven, maar wil slechts genieten en lekker los gaan. Alle he-ren vinden haar een pracht en een drankje mag je haar zeker aanbieden, ‘maar verder dan dat kom je lekker niet’, zijn de woorden van Adika op haar Facebook pagina.
Adika werkt verder samen met haar label ‘VIPSur’, waaronder Jill Chen Poun Joe. Jill is belast met video’s & foto shoots. Naast haar zangtalent, kan Adika ook heel goed dansen. Zij heeft haar eigen ladies dansgroep, die vaak ook wat laat zien in haar video’s. Af en toe werkt zij ook aan dansprojecten samen met Stephano Linkers, waarbij jongeren in de vakantie wat danspasjes kunnen aanleren.

More
articles