Politie ongevallen

Twee aangehouden met spullen die vermoedelijk uit misdrijf verkregen zijn

Na een melding heeft de politie vanmiddag twee mannen in een voertuig aan de Groenhartweg, ter hoogte van een woningbouwproject, aangehouden.  Zij zijn aangehouden nadat in hun voertuig elektrische bedradingen en andere apparaten zijn aangetroffen en omdat zij niet duidelijk kunnen, of willen aangeven, hoe zij aan die spullen zijn gekomen. De politie heeft sterk het vermoeden dat de goederen van een misdrijf afkomstig zijn. Nadere informatie volgt.

Twee mannen in verzekering gesteld

De twee mannen die op 27 januari 2015 in de Groenhartweg zijn aangehouden, zijn in verzekering gesteld voor diefstal. Behalve de elektrische bedradingen en andere apparaten, hebben zij zich ook schuldig gemaakt aan diefstal van een 100 lbs gascilinder. De gasbom en de andere spullen waren eerder op de dag te Paranam weggenomen. De gasbom is bij nader onderzoek op een woningbouwproject in de Groenhartweg teruggevonden. De verdachten zijn de 36-jarige Marcel P. en de 25-jarige Stephan D. Er zijn ook veertig wikkels marihuana bij deze verdachten aangetroffen en in beslag genomen. De zaak is in onderzoek bij de politie van Bureau Rijsdijk.

Oplichter aangehouden en opgesloten

De 33-jarige Gregory G. is op maandag 26 januari aangehouden en in verzekering gesteld ter zake oplichting. Gregory heeft een voertuig tot driemaal toe door verkocht en zodoende drie personen opgelicht.

Hoerenloper beroofd

Vanochtend heeft een crimineel een 31-jarige man onder bedreiging met een mes beroofd van SRD.100,-. Deze beroving vond plaats op een perceel in de Anton de Komstraat. Het slachtoffer is overvallen terwijl hij seks had met een commerciële sekswerker. De zaak is in onderzoek bij de politie van het Bureau Nieuwe Haven.

More
articles