Geldprijzen en extra awards Police Awards Night

Naast de huldiging van de politieagenten die vorige week vrijdag tijdens de Police Awards Night waren gewaardeerd voor hun prestatie, heeft de minister van Justitie en Politie de zeven politieambtenaren wederom in de bloemetjes gezet gisteren in de vergaderzaal van het ministerie. Ze ontvingen een geldbedrag en een award uit handen van de minister. Het geldbedrag varieerde van SRD 500 en SRD 5000. Deminister heeft de geldbedragen uit eigen middelen betaald.
Vanaf zijn aantreden was de minister van mening dat de agenten van de verschillende afdelingen van het korps gewaardeerd moeten worden voor uitzonderlijke prestaties. Daarom is `de Police Awards Night’ binnen het korps door de minister geïntroduceerd. De awards dienen als extra stimulans om zich optimaal te blijven inzetten. Ook sprak de minister de hoop uit dat deze bijzondere waardering na de verkiezingen blijft bestaan, ongeacht wie zijn opvolger mag worden.
Hoofd van de Bikers Unit, onderinspecteur Max Terborg, agenten Gabriëlle Tolud en Guillome Trott, zijn gecategoriseerd onder de personen die extra inzet getoond hebben. Agent Ronny Ho A Sjoe, is uitgeroepen tot de beste medewerker van het afgelopen jaar, hoofdinspecteur Franklin Amier, is de beste manager geweest. De afdelingen Forensische Opsporing en Kapitale Delicten zijn uitgeroepen tot de beste afdelingen en ontvingen elk SRD 1000. Onderinspecteur Terborg ontving SRD 5000, agent Tolud en agent Trott kregen elk SRD 1000. De agenten Amier en Ho A Sjoe hebben elk SRD 500 in handen gekregen van de minister.

More
articles