January 24, 2015


Doekhie verklapt zonder dat hij het weet


January 24, 2015

Toen de voorzitter van de NDP  op het podium schreeuwde dat hij de helft van de VHP zal opsluiten vanwege corruptiepraktijken die in het verleden zijn gepleegd, barstten we in lachen uit. Nog nooit hebben we zo een leuke grap gehoord aan het begin van het nieuwe jaar. De man dacht dat hij eventjes wat dreigementen kon uiten en daarmee de oppositie de mond zou snoeren. De NDP-topman weet niet dat hij hiermee juist zijn kansen verspeelt, en zijn positie en die van zijn paarse organisatie, nog meer in problemen brengt. Dit is wat genoemd wordt ‘politieke onvolwassenheid’. Blaffen als een hondje, zonder te weten wat het gevolg kan zijn. Intussen wordt doodleuk vanuit VHP-kringen gezegd ‘ als je wil opsluiten, seki noh’. De VHP wacht juist totdat de president naar de PG zal stappen, want dan komt de werkelijke aap uit de mouw. Als de helft van de VHP opgesloten wordt dan wordt 80, of zoniet 90%, van de NDP ook opgesloten. Het leuke ervan is, de partijvoorzitter tevens president van het land, heeft op een officiële gelegenheid gezegd (DNA) dat de naschoolse opvang een `nyan patu’ is. De man heeft dus voorkennis van het gegraai en het gesteel, maar wat heeft hij gedaan? Heeft hij ingegrepen? Is hij naar de PG gegaan? Niet dus! En nu komt het mooie. De wanna be president van het westen, te weten Rashied Doekhie, heeft via een dagblad doodleuk het bewijs geleverd dat er binnen de NDP flink gegraaid is uit de staatspot. Hij zei dat hij vanaf het begin op de hoogte er van was dat partijbonzen werden voorgetrokken om in aanmerking te komen voor het verrichten van diensten waarmee kapitalen werden verdiend. Hij doelde op de naar de VHP vertrokken Charles Pahlad. Hij zei persoonlijk zaken te hebben gezien en dat er nog meer is. Dus Doekhie heeft zelf niet eens door dat hij verklapt dat er flink wordt gestolen en dat er nog meer is. Beseft u wel dat indien Pahlad niet naar de VHP was gegaan, dat hij zijn mond zou houden en dus instemmend de corruptie (lees:…strafbare zaken) zijn gang zou hebben laten gaan? Doekhie denkt dat hij een ware held is, terwijl hij nog meer smet gooit op zijn al in grote problemen verkerende paarse partij. Tan taki mi boi, tan mek bari. 25 mei e doro!