January 19, 2015


48-jarige fietser omgekomen


January 19, 2015

Een 48-jarige fietser, Harie K., heeft het leven kort na aankomst bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis gelaten. Op de kruising van de Kwattaweg en de Kuldipsingstraat vond de aanrijding plaats tussen de fietser en een pick-up. De fotograaf, meer bekend als ‘Bombelman’, plaatste geen foto’s op zijn Facebook pagina over het geval, omdat de beelden schokkend kunnen overkomen bij bepaalde mensen. Volgens de post die Bombelman plaatste, was het gezicht van Harie gebost, en lag er bloed over de hele weg. Het slachtoffer was met zware verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis, maar liet het leven bij aankomst van AZP. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor autopsie. Harie K. is de vierde verkeersdode voor dit jaar.