Rechtzaal: Zestal ontkent tenlastelegging

Zes mannen die voor de rechter verschenen in verband met het door middel van geweld wegnemen van goederen van diverse slachtoffers, ontkennen de gehele tenlastelegging. De mannen verschenen vandaag voor de rechter, omdat er belastende bezwaren zijn die erop wijzen dat zij op 3 mei 2014 in Paramaribo en op 19 juni 2014 in Wanica delicten tezamen en in vereniging met elkaar hebben gepleegd. In beide gevallen zijn er van een aantal benadeelden door middel van geweld kostbaarheden weggenomen. De mannen staan terecht voor het plegen en/of medeplegen van deze feiten. Het politioneel onderzoek bracht de mannen in beeld en de aangevers hebben hun ook herkend bij de politie. De politie ontdekte ook tijdens de opname van de aangiftes dat de slachtoffers lichamelijk geweld hebben ondergaan en er ook mentaal erg onder lijden. Twee van de mannen , de 27-jarige F.S.en de 31-jarige R.S., wonen op hetzelfde perceel in woningen die achter elkaar zijn, zij zijn familie van elkaar. Op 13 februari zullen alle getuigen, waaronder de slachtoffers, in deze zaak worden gehoord door de kantonrechter. Eventueel worden de beklaagden daarna direct ook gehoord.

More
articles