President opent administratiegebouw LMSZN

President Desiré Bouterse heeft vandaag het nieuwe twee verdiepingen tellende administratiegebouw van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) officieel in gebruik genomen. In dit prachtige gebouw wordt de administratie van de ziekeninrichting gehuisvest. Hiermee heeft de directie van het LMSZN ruimte gecreëerd om de kinderafdeling uit te breiden. Het nieuwe gebouw staat aan de Julianstraat tegenover het LMSZN op een deel van het terrein van Openbare Werken sectie Nickerie. De ingebruikname van het gebouw  heeft plaatsgevonden op de 56ste verjaardag van het Streekziekenhuis Nickerie. Behalve de president waren ook de ministers Michel Blokland van Volksgezondheid, Rabin Parmessar van OW en Stephen Relyveld van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer, aanwezig. Minister Relyveld nam als presentje voor het jarige LMSZN twee toewijzingsbeschikkingen mee, namelijk één van het Petronella Ziekenhuis Wageningen en één van het terrein waar de verbrandingsoven van het ziekenhuis staat in de Clarapolder. De bouw van het nieuwe administratiegebouw met zijvleugel, welke bestaat uit een gerenoveerde dienstwoning naast het nieuwe gebouw, heeft het LMSZN bijkans drie miljoen gekost. De bouwwerkzaamheden hebben on-geveer acht maanden in beslag genomen.

More
articles