Simeria speelbal van Oema Soso

Simeria is zaterdag de speelbal geweest van Oema Soso. Bij de voortzetting van de senioren vrouwen voetbalcompetitie zegevierde landskampioen Oema Soso met maar liefst 18-0. Dit was tweemaal de score bij de rust. Jamecia de Mees had met vier doelpunten het grootste aandeel in de score. Pamela Ansoe en Sabrina Righters scoorden elk drie keer, terwijl Saffira Hoogdorp, Andaya Lantveld en Aisa Smit elk tweemaal het net vonden. Wendy Pengel en Xaviera Somowidjojo pikten ook een doelpuntje mee.
Semi-kampioen Dosko wees Ascona na een 1-0 ruststand met 5-0 terug. De doelpunten kwamen van Mervil Blatz (3x), Nathalie Benjanin en Cynthia Sital.
In de U-20 klasse nemen Dosko en Merodia het morgen om 17:30 uur tegen elkaar op, terwijl bij de se-nioren Oema Soso en AC Oema Soso om 16:00 uur de degens kruisen. Om 18:30 uur staan Merodia en DIVA tegenover elkaar.

More
articles