Ministerie S & J overhandigt apparatuur

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft vanochtend verschillende producten aangeboden aan drie buurt- en sportorganisaties ter bevordering van de ontwikkeling en ondersteuning van de desbetreffende organisaties. “Deze organisaties hebben zelf een beroep op ons gedaan”, zegt Faizel Abdoelgafoer, jeugdambassadeur. “Er zijn meerdere organisaties die een beroep op ons hebben gedaan, maar we hebben deze uitgekozen. In de toekomst proberen we om nog meer tegemoet te komen aan hun behoeften.” Tijdens de plechtigheid vond er onder andere een overhandiging van brushcutters plaats aan buurt- en sportorganisatie Balona en aan de heer Sewnath Rajiv, ressortraadslid Paramaribo-Tammenga. “Ik ben ontzettend verrast dat er gehoor is gegeven aan onze oproep” zegt Rajiv. “Met de brushcutters kunnen we de sporttereinen bij de Mariastraat en de Evitastraat onderhouden.” Naast de brushcutters vond er ook een overhandiging plaats van geluidsapparatuur aan de jongerenorganisatie in de Kafiluddistraat. “Meerzorg is bezig om de muziektalenten van de jongeren ook na school te steunen”, zegt Abdoelgafoer. “We hopen in de toekomst nog meer sport- en buurtorganisaties blij te maken door het overhandigen van bijvoorbeeld geluidsapparatuur of andere producten”, besluit Abdoelgafoer.

door Willemijn Dekker

More
articles