Ibrahimovic helpt PSG met borst

Zlatan Ibrahimovic heeft Paris Saint-Germain dinsdag met een opvallend doelpunt aan een plek in de halve finales van de Coupe de la Ligue geholpen. De Zweed maakte op bezoek bij Saint-Etienne twintig minuten voor tijd met zijn borst het winnende doelpunt: 0-1. Het duel werd kort na het doelpunt van Ibrahimovic even gestaakt, omdat supporters allerlei voorwerpen op het veld gooiden. De aanhangers van Saint-Etienne waren boos op de arbitrage, omdat ze dachten dat de Zweed de voorzet van Lucas Moura met zijn arm binnen werkte.
De Zweed, bekend om zijn opzienbarende treffers, had echter zijn borst gebruikt om de bal in het doel te duwen.
SC Bastia plaatste zich ook voor de halve finales van het tweede bekertoernooi in Frankrijk. De formatie won op Cor-sica met 3-1 van Stade Rennes, dat in de tweede helft met negen man kwam te staan.
Na een uur spelen ging het mis voor Rennes, dat eerst de Noor Andres Konradsen zijn tweede gele kaart zag pakken en vlak daarna verdediger Romain Danze zijn eigen doelman zag passeren. Het betekende de 2-1 voor Bastia. Vervolgens kreeg ook nog Ermir Lenjani rood, waarna Djibril Cissé in blessuretijd de zege veiligstelde.
In Italie bereikte AC Milan de kwartfinales van de Coppa Italia. Nigel de Jong maakte vlak voor tijd het winnende doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Sassuolo: 2-1.

More
articles