Veel doelpunten in bedrijven futsalcompetitie

In de bedrijvencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) zijn afgelopen zaterdag in slechts vijf duels bijkans 80 doelpunten genoteerd. De tien bedrijven die in actie kwamen vonden samen 79 keer het net. Firm Engineering won met 7-6 van Digicel. Guido Koorndijk en Furgell Pinas van Firm Engineering en Preshant Autar van Digicel namen elk 2 doelpunten voor hun rekening. Luchthavenbeheer wees HJ Group met 11-9 terug, waarbij Jimmy Freeman van HJ Group met 8 doelpunten de topscorer van dit duel werd. De ploeg van Lincoln stuurde Kuldipsingh met lege handen huiswaarts. Het werd 8-7. Darl Amelo van Lincoln was met drie treffers de grote man. SWM ging met 11-6 langs de SLM. Joal Menes van SWM en Marvin Gummels van SLM hadden elk 3 doelpunten. Telesur klopte het SZF mey 9-5, een duel waarin Ulrich Reding van het SZF vier keer trezeker was.

More
articles