January 13, 2015


Isuzu D-Max Katana Limited Edition


January 13, 2015

Isuzu Benelux geeft aan dat er een nieuwe, exclusieve versie komt van de D-Max. Van deze Katana zullen slechts 50 genummerde exemplaren worden gebouwd. De wagen zal in primeur in de salon van Brussel worden getoond. Deze D-Max Katana wordt enkel in ‘Venetian Red’ geleverd, deze kleur geeft wat cachet aan zijn avontuurlijke natuur. De wagen beschikt verder over matzwarte 19-duims velgen. Zowel voor- als achteraan is hij voorzien van lichtunits met ledtechnologie. Binnenin zit een embleempje met de nummering, want de oplage blijft beperkt tot 50 stuks. Hij komt met een lederen stoelbekleding, heeft verwarmde stoelen en een automatische airco. Er komt een navigatiesysteem met aanraakscherm en de wagen beschikt zowel voor- als achteraan over parkeercamera’s. De klimaatregeling is volledig automatisch. Achteraan zien we een cover boven de laadbak in koetswerkkleur. De D-Max Katana beschikt over de 2.5 liter grote biturbo dieselmotor. Die levert 163 pk en 400 Nm aan trekkracht. Deze versie is enkel leverbaar als Double Cab 4WD. Dit is de meest comfortabele en ook de meest functionele versie. Ze kost in de E.U. 39.990 euro. (Belga)