Halve finalisten bekercompetitie bekend

De halve finalisten van de SVB bekercompetitie zijn bekend. Landskampioen Inter Moengo Tapu (IMT), Walking Boyz Company (WBC) SNL, Leo Victor, West United, Nishan’42, ACoconut en de Politie Voetbal Vereniging (PVV) hebben zich voor de voorlaatste ronde weten te plaatsen door het afgelopen weekeinde te winnen. Een met 10 man spelend PVV versloeg Jong Rambaan na een 2-0 voorsprong bij de rust met 2-1.
Landskampioen IMT klopte Boskamp met 5-0, terwijl ACoconut met het kleinste verschil (1-0) won van Caravan. Botopasie zag een 2-0 voorsprong in rook opgaan tegen Nishan’42 en verloor met 2-4. Ook Takdier Boys moest in een wedstrijd met dubieuze beslissingen van de arbitrage met 1-3 het hoofd buigen voor WBC.Met Jong Rambaan en Takdier Boys zijn de twee topsectie teams uit het district Wanica ook uitgeschakeld. Calor Abende redde in het Essed Stadion in de slotminuten de eer voor Takdier Boys, nadat respectievelijk Gillian Maatrijk, Gary Sordjo en SVB topscorer Gregory Righters WBC op voorsprong hadden gezet.

Semi-kampioen Excelsior ging verrassend met 1-4 onderuit tegen SNL, een verlies die de ploeg uit Commewijne aan zichzelf te wijten heeft vanwege het slechte trainingsbezoek. Boma Star bleek geen partij voor Leo Victor en verloor met 1-6. West United won met 3-1 van SV Notch, na een 0-1 achterstand.
Door deze resultaten zijn de match-ups in de halve finale: IMT vs Leo Victor; Nishan’42 vs WBC; West United vs SNL en PVV vs ACoconut. Met deze halve finale wordt in de eerste week van maart een aanvang gemaakt.

(DRP)

More
articles