Onze “beste” kameraad?

Voor ik begin om u iets te vertellen over onze beste kameraad ,lijk het mij goed u allen als lezer niet alleen maar meer nog als echte srananmans een heel gezond en verstandig 2015 toe te wensen. Dit betekent dat deze wens ook richting onze beste kameraad gaat, omdat u het met mij eens zal zijn, dat die het in het afgelopen jaar niet al te best heeft gedaan. De goeden onder hen niet te na gesproken. Het is niet te hopen dat het vroegtijdig vertrek van de man die met zo veel fanfare werd binnengehaald door onze president, hier aan te wijten is. Als dat de reden zou zijn, dan is dat te begrijpen , omdat je met een minister moet werken die meester in de rechten is maar jammer genoeg het recht niet meester is. Deze man had beter kunnen gaan voor opvoedkundeleraar of so-ciaal ambtenaar, daar is hij goed in. Je kan niet om politieke redenen agenten die in de fout zijn gegaan rehabiliteren. Je kan niet om politieke redenen gaan rotzooien met mensen voor de raio-opleiding. Dat betekent dat je er niets van begrepen hebt ,ook in politieke zin niet. Om u een voorbeeld te geven, dat deze minister zichzelf vrij spreekt voor zijn falen door de politie steeds weer pluimpjes te geven het volgende: Op 29dec jl werd bij een familie aan de Ramphalweg (Bungalowpark) ingebroken. De mensen houden bij thuiskomst een ware ravage constateren. De politie van Nieuwegrond arriveerde pas twee uur later en het ergste komt nu. Na aan de bewoners de belofte te hebben gedaan, dat de politieagenten van de T.O.H.D zouden langskomen voor vingerafdrukken, moest men jammergenoeg constateren dat die er om 11 uur `s morgen nog niet waren. Na lang wachten werd uiteindelijk geïnformeerd bij de T.O.H.D, de dienstdoende ambtenaar zei dat dienst van het geval Ramphalweg niets gerapporteerd had gekregen. Zo goed werkt men bij de politie. Uiteindelijk kwamen ze toch en wel 14 uren later, echter met de mededeling dat ze niet veel konden betekenen voor deze familie. Ook de manier waarop men werd bejegend was verre van een normale beschaving die hoort bij een goed getraind korps. U kunt nu begrijpen, wat eventueel de reden is voor de hoogste baas bij dit korps, om op 55 jarige leeftijd, er de brui aan te geven. Hopelijk zal hij in zijn nieuwe loopbaan of wat hij ook moge doen, niet te doen krijgt met politiek, om zodoende meer vreugde en satisfactie in zijn werk te krijgen. Aan de minister zou ik willen zeggen Schoenmaker houd je bij je leest en neem geen job aan, indien je er niet zeker van bent dat je het aankan ..Het imago van de politie zal hierdoor alleen maar voordeel aan hebben.

Een burger

More
articles