Voetballers Arima gehuldigd door Caribbean Center

De stichting Caribbean Center (SCC) heeft het U-15 voetbalteam van Holy Cross College Arima (HCC Arima) gehuldigd door dit team een trofee te schenken na hun succesvolle voetbaltoer in Suriname. De overhandiging vond plaats in het gebouw van de stichting op de hoek van de Herman Sno- en de Albergastraat. HCC Arima-captain George Lamotte sprak daarbij zijn dank uit voor de geste en gaf te kennen de pe-riode in Suriname als leerrijk te hebben ervaren. Hij sprak de hoop uit te mogen uitgroeien tot een professionele voetballer, een wens die overigens leeft bij elke voetballer van HCC Arima. Lamotte sprak ook een woord van dank uit aan SCC-voorzitter James Ramlall en zijn team van medewerkers, die gedurende het verblijf van de groep in Suriname voor het wel en wee van de 19 spelers en 2 begeleiders hadden zorggedragen. Als bewijs van dank mochten deze vrouwelijke medewerkers een enveloppe met inhoud ontvangen van HCC Arima. De avond werd bij elkaar gesproken door teammanager Khadija Glasgow, die als leerkracht van de artistic school of performance van HCC Arima, ook haar kunnen toonde als presentatrice. Zowel HCC Arima-coach Aubert Geoffry als SCC-voorzitter Ramlall waren content met de toer en spraken de wil uit tot verdere versteviging van de banden en de samenwerking. Op deze avond mocht ook Daniel Hernandez, topscorer van de voetbaltoer, een gouden voetbalschoen in ontvangstnemen beschikbaar gesteld door de SCC, terwijl een award voor Most Valuable Player (MVP) werd uitgereikt aan Jamal Bakhs. De avond werd afgesloten met vrolijke zang, gebed een etentje en een toer naar de Waterkant waar de groep lekker ging ‘zitten chillen’. Inmiddels is HCC Arima teruggekeerd naar Trinidad and Tobago. Over het doel van de voetbaltoer van de leerlingen van de voornoemde onderwijsinstelling schrijft de schoolleiding het volgende: “The main purpose of having this team and exposing the young men to the international football scene is to prepare and establish a national school’s Championship team at Holy Cross College and contribute to the holistic growth and development of young, aspiring local footballers, whose aim is to become professionals in this field”.

Door: (DRP)

More
articles