PVV start 2015 met rematch tegen Jong Rambaan

De Politie Voetbal Vereniging (PVV) start 2015 met een rematch tegen Jong Rambaan (JB). Deze rematch vindt plaats op vrijdag 9 januari tijdens de tweede ronde van de bekercompetitie. De teams sloten het jaar af op 8 december met hun slot-wedstrijd in de reguliere SVB eerste klassecompetitie. Dit duel werd door PVV gewonnen met 1-0, dankzij een gouden goal gescoord door oud-SVB voetbalinternational Giovannie Tiendarie. Met deze overwinning herstelde de politievoetbal-ploeg zich van het blamerende gelijkspel in de voorgaande wedstrijd tegen KD. Door dat gelijkspel miste PVV de kans op de koploperspositie en moeten de voetballers van Hermandad thans genoegen nemen met een middenmootpositie; de zesde plaats. Indien PVV de rematch wint tegen JB stroomt de ploeg door naar de volgende bekerronde, maar het is vrijwel zeker dat het het politieteam niet van een leien dakje zal gaan. De wedstrijd belooft daarom veel sensatie en zal hoogstwaarschijnlijk heel veel publiek trekken, gezien de achterban van beide teams. Vooral JB schijnt zich een goede supportersgroep te hebben opgebouwd vanwege de klinkende namen in het team. Spelers als Ricardo Los-wijk en Marlon Felter hebben als voetbalinternational hun sporen verdiend binnen de Surinaamse voetballerij. Felter werd zelfs uitgeroepen tot Caribisch voetballer van het jaar en heeft een voetbalschoen die naar hem vernoemd is. Ondanks zijn leeftijd, pikt deze voetbalvirtuoos als verdediger van JB toch nog een graantje mee. Op 9 januari komt JB dus in het Essed-stadion in actie tegen PVV, een duel dat om 19.00 uur aanvangt, waarna in competitieverband JB en PVV weer op zaterdag 17 januari weer in actie komen in de reguliere competitie. PVV ontmoet in het NGVB-stadion om 16.30 uur dan Papatam en JB speelt simultaan op het Nacionello Sportcomplex tegen SVB eerste klasse koploper Deva Boys. \

Door: (DRP)

More
articles