Politie Ongevallen

Politie haalt vissers na bijkans 1 etmaal uit de zee

Vier vissers zijn gistermorgen, maandag 29 december, uit de zee gered door de politie van Saramacca. Eergistermiddag belde de eigenaar van de vissersboot ‘Natasha’ met de politie en gaf door dat de kapitein op de boot hem telefonisch had doorgegeven, dat hij en de drie bemanningsleden in problemen waren. Zij hadden te kampen met onstuimig water op de Atlantische oceaan nabij de monding van de Coppenamerivier. Voorts meldde hij dat de motor van de boot was uitgevallen en dat de boot aan het zinken was. De politie van Saramacca voer met twee boten naar het gebied. De vissersboot, noch de vissers, zijn toen aangetroffen. Rond acht uur in de avond keerde men onverrichter zake terug aan land.
Gistermorgen ging de politie het gebied weer afkammen waarbij de vissers gezien en gered zijn. Slechts twee van de vier slachtoffers hadden zwemvesten aan. De twee anderen wisten zich drijvende te houden door zich vast te klampen aan ice boxen.

Dienstwapen en munitie gestolen

Een vuistvuuwapen van het merk Glock en twee patronenhouders met scherpe patronen, zijn gisteravond uit een auto gestolen. De auto stond geparkeerd op een erf te Livorno. Het is het dienstwapen van een penitentiaire ambtenaar. De ambtenaar heeft aangegeven dat hij zijn voortuig niet op slot had gedaan toen hij op familiebezoek ging. Toen hij wilde wegrijden, kwam hij tot de ontdekking dat zijn wapen en patronenhouders gestolen waren. Er is nog geen verdachte in beeld gekomen.

De politie roept op tot het doen van aangifte

Het is de politie opgevallen dat in de media heel wat artikelen verschijnen waar wordt aangegeven dat men slachtoffer is geworden van frauduleuze handelingen door derden. Benadeelden worden opgeroepen om van deze zaken aangifte te doen bij de afdeling Fraude van de politie.

More
articles