Houston ook onderuit tegen Wizards

De NBA-topper tussen de nummer drie van de Eastern Conference, de Washington Wizards, en de nummer vier van de Western Conference, de Houston Rockets is gisteren in het voordeel van de Wizards beslecht. De Rockets hadden na hun verliespartij tegen de San Antonio Spurs iets goed te maken in Washington, maar met een 103-104 stand mocht Houston weer een verlies bij schrijven. De eerste helft ging het gelijk op. Bij de rust leidde Wizards met 46-45 en in het derde kwart ging het mis voor de Rockets en Wizards vormde een gat van vijftien punten. In de vierde fase herstelde Houston zich en verkleinde de marge tot twee punten. Dit verschil bleef tot het einde van de wedstrijd. James Harden zorgde met een drie-punter ervoor dat de marge één punt wordt. In de wedstrijd was het ook een duel tussen Harden en Bradley Beal. Beide guards waren goed op schot en eindigen de wedstrijd met hetzelfde aantal punten, namelijk 33. John Wall had een double-double met twaalf assists en dertien punten. Andere scores: Milwaukee Bucks-Charlotte Hornets 104-94; Chicago Bulls-Indiana Pacers 92-90; Sacramento Kings-Brooklyn Nets 99-107; Orlando Magic-Miami Heat 102-101 en Utah Jazz-Los Angeles Clippers 97-101.

More
articles