Real wil Bale niet kwijt

Real Madrid wil aanvaller Gareth Bale tegen geen enkele prijs verkopen. De Madrilenen namen de Welshman anderhalf jaar geleden voor een recordbedrag van 100 miljoen euro over van Tottenham Hotspur en zijn niet van plan de 25-jarige middenvelder van de hand te doen. Manchester United zou geïnteresseerd zijn. De clubleiding heeft trainer Louis van Gaal laten weten dat er in de winterse transferperiode voldoende geld beschikbaar is voor versterkingen. „We hebben geen bod ontvangen van United of een andere club”, zei Real-voorzitter Florentino Perez dinsdag in de Spaanse sportkrant Marca. „En ook als dat wel zo zou zijn zouden we er niet op ingaan, ongeacht het geboden bedrag.” United was al geïnteresseerd in Bale toen hij in 2013 voor Madrid koos. Afgelopen zomer mocht Van Gaal al fors investeren met het aantrekken van Angel di Maria (75 miljoen euro), Ander Herrera (37 miljoen), Luke Shaw (35), Marcos Rojo (20) en Daley Blind (18).

More
articles