‘Herstel Michael Schumacher zwaar gevecht’

“Het herstel van Michael Schumacher verloopt langzaam en is een zwaar gevecht.” Dat meldt zijn manager. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de Formule 1-coureur een ernstig skiongeluk kreeg waarna hij in coma raakte. De manager van Schumi maakte het statement, nadat afgelopen weekeinde geruchten opdoken dat het een stuk beter zou gaan met de Duitser. Een bekende van hem en tevens voormalig F1-rijder Philippe Streiff liet weten dat Schumacher zijn naasten weer herkende. Dat wordt nu met klem ontkracht. De manager deed soortgelijke uitspraken over het herstel van de coureur eerder. “Er is verbetering binnen de ernst van de situatie. Ik weet niet hoe meneer Streiff aan die informatie komt. Hij heeft geen contact met de familie.” Michael ontwaakte afgelopen juni na het skiongeluk in de Alpen uit zijn coma en verliet in september het ziekenhuis. Hij is sindsdien in zijn huis in Zwitserland aan het Meer van Geneve aan het revalideren, temidden van zijn familie.

More
articles