Jeugd Puwa Nani zet zegereeks bij NGVB voort

De U-20 ploeg van Puwa Nani heeft haar zegereeks een goed vervolg gegeven in de Diamond Blue Water U-20 jeugdcompetitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB). Slee Juniors werd na zondag een 2-0 ruststand met 5-0 verslagen. Jorgino Overman die tweemaal scoorde, opende voor de score in de 26ste minuut middels een strafschop. In de 30ste minuut tilde hij de stand naar een 2-0 wat tevens de rustscore was. In de tweede bepaalden Maniko Veldkamp, Leandro Mi-sidjang en Samerio Bento de eindscore op 5-0. Real Dijkveld moest het hoofd buigen voor het voetbalgeweld van de jeudige jongens van Flora. Het werd een 1-7 na een 1-4 bij de rust. Giorgio Raveles vond al na twee minuten het net voor Flora, maar Real Dijkveld verraste door drie minuten later via Servio Pomba langszij te komen. Hierna nam Flora de strijd geheel over en na 4-1 rust werd tenslotte de eindscore van 7-1 bereikt. De overige doelpunten van Flora kwamen van Raydel Lioe A Njie en Ravello Wilsterman elk tweemaal, Rogier van Dams en Toshiero Daniel. De U-20 jeugdcompetitie wordt in het nieuwe jaar op vrijdag 9 januari hervat met de volgende wedstrijden: 18:00 uur Ephraim-Flora en om 20:00 uur Slee Juniors-Vasas.