Paraquay verslaat Real Meursie in Paraanse topper

Paraquay heeft zondag de topper in de competitie van de Para Sport Bond (PSB) ge-wonnen van Real Meursie. Na een ruststand van 2-2 zegevierde Paraquay met 3-2. Jürgen Enthing en Humphry Haboo scoorden elk tweemaal voor respectievelijk Paraquay en Real Meursie, echter vond ook Gregory Vyent het net voor Paraquay. De winnende ploeg is nu onge-slagen in de competitie, maar heeft net als subkoploper Real Meursie tien competitiepunten. Real Meursie leed de eerste nederlaag van het seizoen in vijf wedstrijden. Er viel ook een aantal gele kaarten in het duel. Rodensio Lugard, Miquel Paujali en Faizel Vreugd van Paraquay alsook Wendel Lewis, Marvin Amelo, Angelo Haabo en Roberto Sait van Real Meursie gingen op de bon. Rood was er voor Jonathan Eduards van Real Meursie. Vlaamse Leeuw won met dezelfde cijfers van Locomotief. De latere verliezer leidde bij de rust met 2-1. De doelpunten van Vlaamse Leeuw kwamen van Jorge Markelo, David Derby en Erwin Kensenhuis. Voor Locomotief scoorden Maikel Arailjamare en Steven Velantie. Geel was er voor Brayton Woudman van Vlaamse Leeuw en Maikel Arailjamare van Locomotief. Zijn teamgenoot Romario Deekman werd rood gekleurd. OSV klopte Spantu met 2-0, dit na een 1-0 rustscore. Revelino Redmond en Stanley Haabo scoorden elk eenmaal. Geel was er voor Mickael Ka-li van Spantu en Revelino Redmond van OSV.
De competitie wordt op zondag 11 januari hervat.
Stand:
1.Paraquay 10-4
2.Real Meursie 10-5
3.OSV 8-4
4.Locomotief 6-4
5.Spantu 6-5
6.Vlaamse Leeuw 3-4
7.Cirona 0-4

More
articles