October 3, 2014


Mengão, Styx en Inter maken geen fouten


October 3, 2014

De ploegen van ZV Mengão, Styx/The Kuldipsingh Group en FC Inter Nacional hebben gisteren gedaan wat van hen verwacht werd. In de HJ Group Futsal League werden respectievelijk Boulanché, Giants en ZV Moksie opzij gezet. Door de overtuigende 8-3 zege op Boulanchée bleef ZV Mengão koploper en revancheerde de ploeg zich voor de 1-3 nederlaag in de eerste ronde. Milton Koenders en Sullivan Renfurm werden met elk drie doelpunten de topscorers van Mengão. De koploper voelt echter de hete adem van Styx, dat door de 6-4 zege op hekkensluiter Giants opklom naar de tweede plaats. De Braziliaan Davi Da Silva van Styx en Dwayne Balker van Giants vonden elk tweemaal het net. Styx won in de eerste ronde met 8-3 van Giants. De ploeg heeft nu een achterstand van slechts één punt op Mengão. De derde plaats wordt bezet door regerend landskampioen FC Inter Nacional, dat de vierde positie verliet door een 2-0 overwinning op ZV Moksie. Moksie wist zich niet revancheren voor de 2-5 nederlaag in de eerste ronde en ziet door de verliespartij van gisteren plaatsing voor de playoffs moeilijker worden. De ploeg blijft door het verlies op de vijfde plek en moet The Lions voor zich dulden.  Moksie heeft 25 punten uit vijftien wedstrijden, terwijl The Lions 28 punten heeft uit veertien wedstrijden. The Lions neemt het zondag aanstaande om 21:00 uur op tegen SCV Lin-co, dat op zondag 8 juni in de eerste ronde met 8-1 werd verslagen. In de tweede klasse won Rising Stars met 3-2 van SV Pentagon. Arcinho Panka leidde nam beide treffers van Pentagon 2 voor zijn rekening.