May 18, 2018


Troefcall warming-up van start: SMC, Kampoe, Pinto Boys en Victorie winnen


May 18, 2018

SMC, Pinto Boys, Kampoe en Victorie zijn het warming-up toernooi van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB) winnend gestart.

SMC won in een spannend duel met 80-72 van Toppers. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij SMC een 10 punten-voorsprong in de tweede ronde tot het einde wist te verdedigen. De hoogste score bij SMC kwam van Roberto Janbahadoer en N. Changoer met 27 punten. Bij Toppers hadden Roberto Hasselbaink en John O’Bryan 21 punten.

Pinto Boys wist Jai Gandhi met 87-62 te verslaan. Pinto Boys trok de partij vanaf de eerste ronde naar zich toe door een voorsprong van 15 punten op te bouwen. Deze marge werd later uitgebreid nar 25 punten in de laatste ronde. Hoogste score: Pinto Boys: Jerome de la Fuente/Jawapersad Sital en C.Naipal/R.Pancham elk 28 punten. Jai Gandhi: U.Paltantewarie/P.A. Mataw 21 punten.

Kampoe blikte Openbaar Groen in met 87-59. Kampoe was heer en meester en gaf de tegenstander geen kans om terug te komen in de wedstrijd. Integendeel vergrootte Kampoe haar voorsprong naar 25 punten in de derde ronde. Hoogste score: Kampoe: Ramon Ramautarsing/Dara Ramcharan 28 punten. Open-baar Groen: H.Ernst/M.Badoella 19 punten.

Victorie deed haar naam eer aan door in een spannende wedstrijd met 83-78 van Ekta te winnen. Deze zege kon echter beide kanten zijn opgegaan, aangezien de ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar het was Victorie dat aan het langste eind trok. Hoogste score: Victorie: Johan Tjon A Kon/Ronald Faverus 29 punten. Ekta: Vijay Roman/ Henky Khemai 28 punten.

Het toernooi wordt op dinsdag 22 mei voortgezet met de volgende wedstrijden: Toppers-Victorie, Ekta-SMC, Openbaar Groen-Jai Gandhi en Kampoe-Pinto Boys.