GOV.TV

Zo kan je het zonder enige twijfel verwachten! Voordat je het denkt, zal je die paarse ja-knikkers zien op het nieuwe tv-station van de regering Bouterse. Het is al geruime tijd overduidelijk, dat Bouterse koste wat het kost, de media onder zijn controle probeert te krijgen. In ieder geval zal er op deze televisiezender geen enkel vorm van vrije meningsuiting voorkomen. De zender zal niet de ware toedracht leveren en zal 100 procent paars gekleurd zijn. Andersdenkende zullen geen toegang krijgen van de coalitie schoothond die tevens de eindredactie in handen heeft. Dit wordt een 24/7 Limbo en Bouta show. Denk maar aan programma’s zoals: Dancing with Bouta, The Voice of Bouta, Game of Bouta enz. Lachwekkend hé, paarse lariekoek zullen ze weer uitleggen en de paarse leeghoofden krijgen weer een hersenspoeling. De vraag is, gaat Bouta of Limbo ook 8 uur per dag live op de zender verschijnen, net als Chavez vroeger met ‘Allo Presidente’ deed. Was de normale uitzending van de STVS niet voldoende? Als Info Act zo een goed bereik had, dan hoefde dit niet, en als de regering zo goed was, zou niemand klagen en hoefde ze niet nog een zender te belasten om Anansi tori’s te vertellen. Dit is gewoon de weg van een autocratisch bestel, om meer leugens te verspreiden en verkondigen. Helaas laat het volk dit ook toe, gelukkig hebben veel mensen de luxe om niet verplicht te kijken naar deze hersenspoeling. Thank God for Direct tv of Netflix!

Deze regering leeft buiten de realiteit. Na al die maatregelen vanaf het moment dat SRS en STVS onder direct regiem van de regeringsgezinden werden geplaatst tot NII, begrijpt men nog steeds niet, dat de tijd van de alleenheerser in de ether voorbij is. Grote delen van het volk zijn allang uitgekeken op deze beleidsmakers. De verhalen slaan niet meer aan. Het kanaal 8.3 van GOV.TV zal daarin absoluut geen verandering brengen. De paarsen zullen natuurlijk de verhalen blijven geloven van de zogenaamde deskundigen, die het land in overvloed schijnt te hebben. Maar toch, a boto ey sungu. Wat zullen ze ons vertellen? Hoeveel leningen er inmiddels zijn afgesloten?

Of zullen ze ons vertellen wat ze hebben gedaan met de kas-en goudreserve die Venetiaan had achtergelaten? Zullen ze ons voorhouden hoe ze denken het land weer stabiel te krijgen? Of gaan ze het volk uitleggen hoe wij onze broekriem nog strakker moeten trekken, zodat wij de volgende nadelen van de door hen gecreëerde crisis kunnen incasseren? Wakti noh unu tan teki. Als we niet goed uitkijken, zullen ze ons alleen met hun zender achterlaten en de rest wordt uit de lucht gehaald. Denk maar terug aan de tijd toen André Kamperveen en anderen onder dwang een leugenachtige verklaring moesten voorlezen. Er staat ons nog veel te wachten, want deze regering is al geruime tijd bezig het volk volledig in haar greep te brengen. In plaats van dat er geld wordt gestort om de gehele gezondheidszorg weer goed te laten draaien, worden onze belastinggelden misbruikt om de eigen media te financieren. Als Info Act is mislukt en een doodgeboren NII is opgericht, zo zullen ook deze leugen en misleidingscampagne geen wortel schieten. Na 2020 zullen al deze ‘instituten’ op een lijst komen ter ontmanteling.

Rachel