Moord op medewerker KFC

Hedenmorgen is een vrouwelijke medewerker van het fastfood restaurant KFC aan de Wilhelminastraat, door een misdrijf om het leven gekomen. De vrouw die betrokken was bij het management van het fastfood restaurant, werd aangevallen toen zij vanmorgen rond 07.30 uur het restaurant probeerde te openen. Ze werd later levenloos aangetroffen in de keuken van KFC door collega’s. Hoewel de politie nog niet heeft aangegeven wat de doodsoorzaak is, vernemen wij, dat het slachtoffer toegetakeld is met een baco en een ijzeren staaf. Naar wij vernemen is het slachtoffer vermoord door een vrouwelijke collega, die intussen al is aangehouden. Het motief van deze moord is tot nog toe onbekend.

De politie was tot ongeveer 09.45 uur ter plekke om de zaak te onderzoeken. Een ingeschakelde arts stelde het overlijden vast. Nadat het onderzoek ter plekke was afgerond, werd het ontzielde lichaam afgevoerd via de achterkant van het restaurant (Vanuit Petrus Dondersstraat) door een lijkwagen. Het lichaam is in beslag genomen voor obductie.

Familieleden van het slachtoffer, de 55-jarige Marjorie Willem, konden hun tranen niet bedwingen, evenals de collega’s en de leiding van de Cirkel Group N.V.

Rectificatie

In onze editie van vrijdag 7 juli, werd een bericht opgenomen onder de kop: ‘Moord op medewerker KFC’. In het bericht werd abusievelijk vermeld dat er reeds een verdachte was aangehouden. Naderhand werd vernomen dat iemand voor verhoor was opgebracht, maar er is nog geen melding gemaakt dat er een verdachte is aangehouden.

door Richelle Mac-Nack

 

More
articles