‘King of Mixing’ dj Chuckie voor twee events in Suriname

Deze week vinden twee evenementen plaats. Donderdag 7 juli (Are You Thirsty?) en zaterdag 9 juli (Soso Oso) zal de wereldbekende Surinaamse dj Chuckie, ook wel bekend als de King of Mixing, een speciale Urban set zal draaien. De evenementen worden in Hotel Torarica gehouden. Chuckie heeft met zijn Urban genre awards gewonnen van 2000 tot 2006 als ‘The Best Urban DJ’. Ook in 2005, 2006, 2009 en 2010, heeft hij verscheidene awards in de wacht gesleept. Met dit event gaat Chuckie dus ‘back to his Urban roots’. En na een eerste uitverkochte editie van ‘Soso Oso’ in december vorig jaar, volgt aanstaande zaterdag de tweede editie van dit exclusieve House event. In de afgelopen jaren heeft Chuckie zich ontwikkeld en gespecialiseerd in dit genre. Tijdens ‘Soso Oso’ zullen er geen hits en meezingers voorbij komen, maar een warme, diepe House sound in Ibiza stijl. Dit evenement is dus voor echte House liefhebbers- en kenners. Chuckie staat niet alleen bekend om zijn toonaangevende mixing skills en onderscheidende producties, hij is ook een onmisbare aanvulling in de internationale dance-scene. Gedreven door ambitie, enthousiasme en pure passie voor muziek, zorgt hij ervoor dat het publiek volledig uit zijn dak gaat.

King of Mixing
Chuckie is voor dit jaar wederom genomineerd voor de ‘The Best Urban DJ’ en rekent daarom op zijn fans om hun stem uit te brengen, zodat hij dit jaar er ook vandoor kan gaan met een award. Stemmen kan via de website: www.djchuckie.com/vote.
Chuckie is momenteel bezig met projecten om ook de Surinaamse dj’s te ondersteunen, maar daar horen de fans in de komende periode meer over.