Frenna december weer in SU

Frenna  is in december weer in ons land voor het geven van een optreden. Hij is een van de headliners van het Tap Yari Urban Fest dat op 27 en 28 december op de Boulevard wordt gehouden. Hij stond er vorig jaar, en dit jaar komt hij terug.  Frenna behoort tot de absolute top van de Nederlandse hiphop scene. Hij scoort nu een grote hit met ‘Pretty Girls’. De song is door de Nederlandse jongeren radiozender FunX uitgeroepen tot Beste Song van 2024.

Continue ReadingFrenna december weer in SU

ECD sluit supermarkten vanwege prijsopdrijving en neemt illegale goederen in beslag

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technolo-gische Innovatie (EZ), heeft haar reguliere controlewerkzaamheden in het district Paramaribo te Uitvlugt uitgevoerd op donderdag 17 oktober 2024.

Continue ReadingECD sluit supermarkten vanwege prijsopdrijving en neemt illegale goederen in beslag

Postverzender aangehouden door Narcoticabrigade

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De afdeling Narcoticabrigade heeft op woensdag 16 oktober 2024 de bekende verdachte F.P. (40), die in de omgeving van de Carusostraat woonachtig is, aangehouden. F.P. wordt ervan verdacht bij het verzenden van vier (4) postpakketten naar het buitenland bij de postbedrijven in Paramaribo, op verschillende dagen en tijdstippen, gebruik te hebben

Continue ReadingPostverzender aangehouden door Narcoticabrigade

GBB organiseert CITES Compliance Workshop Voor Versterking van de CITES-wetgeving in Suriname

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Op 15 oktober 2024 organiseerd het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) een belangrijke stakeholdersworkshop gericht op de versterking van de CITES-wetgeving in Suriname. Tijdens deze workshop stonden de implementatie en naleving van de internationale afspraken onder de Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES) centraal. De bijeenkomst bracht een diversiteit aan belanghebbenden samen, waaronder vertegenwoordigers van hout-, vis-, en wildlife-exporteurs, wetenschappers, NGO’s, en relevante overheidsinstanties.

Continue ReadingGBB organiseert CITES Compliance Workshop Voor Versterking van de CITES-wetgeving in Suriname

Regering neemt belangrijke besluiten voor justitie, grondbeleid en sportontwikkeling

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Tijdens de vergadering van de regeringsraad onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft de regering belangrijke besluiten genomen op het gebied van justitie, grondbeleid en sportontwikkeling. Daarnaast heeft de Surinaamse Vereniging van Journalisten (SVJ) ook een presentatie verzorgd voor de leden van de regering.

Continue ReadingRegering neemt belangrijke besluiten voor justitie, grondbeleid en sportontwikkeling