Wilson en Koese vertegenwoordigen Suriname internationale bodybuilding wedstrijden

  • Post author:
  • Post category:Sport

De twee bodybuilders Eddy Wilson en Soepe Koese vertegenwoordigen Suriname tijdens de Mr. & Ms. World IFBB Elite Pro wedstrijden in Fujairah.  Deze wedstrijden die gehouden worden in de Verenigde Staten(VS) zijn gisteren aangevangen en zullen duren tot 5 oktober. Voor de atleten is het niet de eerste keer dat zij deelnemen aan deze wedstrijden. Vorig jaar behaalden ze een podiumplek in Fujairah. Wilson viel zelfs twee keer in de prijzen.

Continue ReadingWilson en Koese vertegenwoordigen Suriname internationale bodybuilding wedstrijden

APA DE STILLE REUS VOOR DE SURINAAMSE KUST

  • Post author:
  • Post category:Keerpunt

Hoewel TotalEnergies en president Santokhi met hun keuze voor presentatie van het ontwikkelingstraject in Block 58 allebei redenen hadden het momentum naar zich toe te trekken, is er een belangrijke partner in dat traject, die het zakelijke en infrastructurele netwerk heeft naar de thuisbasis in Texas: APA Corporation, Houston.

Continue ReadingAPA DE STILLE REUS VOOR DE SURINAAMSE KUST

‘Amandelbomen Waterkant worden weer mooi na essentiële snoei- werkzaamheden’

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Het historisch stadscentrum van Paramaribo, gelegen aan de linkeroever van de Surinamerivier, is een plek van grote culturele en historische waarde. De stad, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, biedt een unieke combinatie van koloniale architectuur en zijn rijke multiculturele samenleving.

Continue Reading‘Amandelbomen Waterkant worden weer mooi na essentiële snoei- werkzaamheden’