WAT DEED BRAZILIAANSE LUCHTMACHT BOVEN ONS GRONDGEBIED?

Een vliegtuig van de Braziliaanse luchtmacht heeft woensdag jl. een noodlanding gemaakt op de airstrip van Sipaliwini, in het zuiden van Suriname. Vernomen wordt dat het toestel motorproblemen had. Volgens bronnen waren de inzittenden bezig met activiteiten in het noorden van Brazilië en weken uit naar ons grondgebied.

Dit verhaal klopt van geen kant! Als ze melding hadden gemaakt over problemen met het toestel, waarom werden de autoriteiten in dat gebied dan niet in kennis gesteld over een eventuele landing? Waarom moest het nieuws komen van de plaatselijke bewoners?  Het ziet ernaar uit dat er geheime activiteiten worden uitgevoerd tussen Suriname en Brazilië en dat het toevallig mis is gegaan. Als de noodlanding niet was gemaakt, waren we misschien van niets op de hoogte.

Al geruime tijd vliegen legerhelikopters laag boven ons land, alsof er operaties worden voorbereid. De minister van Defensie moet hiervoor een verklaring komen geven. Door bewoners is reeds een paar keer geklaagd over geluidsoverlast veroorzaakt door helikopters die te laag zouden overvliegen.  Rond de verkiezingen is niets te vertrouwen, daar reeds is aangegeven, dat de huidige regering haar regeermacht niet wenst op te geven. Het wordt tijd dat de instituten die verantwoordelijk zijn voor ons luchtruim, ter verantwoording worden geroepen. Indien dit niet het geval is, gaan we nog rare toestanden meemaken in dit land.

More
articles