Kenny B begint vandaag met Den Poku theatertour

Kenny B begint met een optreden in het Poppodium P 60 van de stad Amselveen met zijn nieuwe tour Den Poku . De zanger die bekend is van zijn grote hit ‘Parijs’, heeft er zin in. “We spelen natuurlijk Parijs en Paramaribo en een heleboel andere pokus. Tussendoor vertel ik nog wat over mijn leven en hoe sommige van mijn liedjes zijn ontstaan. Het wordt een avond om van te genieten en om lekker mee te dansen.Ik hoop jullie allemaal te zien.”

Na vrijdag omvat de tour optredens op 5,6,11,12,13,20, 25,26 en 19 mei in Tilburg, Bergen op Zoom, Purmerend, Groningen, Delfzijl, Leiden, Breda, Rotterdam en Arnhem. In Den Poku passeren alle grote hits de revue.

Kenny heeft in 2022 twee songs uitgebracht samen met Kater Karma, ‘Fa un de ya” en “Faandi’. ‘Fa un de ya’ was een grote hit. Dit jaar was er een samenwerking met de Vlaamse zanger/presentator Niels Destadsbader. De single ‘Liefs voor Later’ scoorde goed. En eind vorige maand verscheen het nummer ‘Never leave’. Op 4 mei geeft Kenny een concert onder de naam Kantoro met diverse top lokale artiesten waaronder Kater Karma, Metter Z , Poppe, BottyMan, Pyscho, Itaves en Jah Hands Baas.

More
articles