Bigi Boy houdt Tybura in de gaten

De Surinaamse UFC-vechter, Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik’, heeft na zijn overwinning op Shamil Gaziev laten weten, Marcin Tybura in de gaten te houden. De twee UFC’ers hadden elkaar eerder moeten treffen, maar vanwege omstandigheden werd dit gevecht tot tweemaal toe afgelast. Tybura won zaterdag tijdens de UFC Vegas 88 in Las Vegas overtuigend van de Australiër Tai Tuivasa en dat ging niet aan ‘Bigi Boy’ voorbij. “Ik houd je in de gaten”, reageerde Rozenstruik na het gevecht op X, voorheen Twitter.

Door de overwinning op Tuivasa verstevigt Tybura zijn plek op de ranglijst van de zwaargewichtdivisie van de UFC. De Pool staat momenteel tiende, een plaats boven Rozenstruik.

Tybura heeft liever een UFC’ers die hogerop de ranglijst staat maar staat wel open voor een gevecht tegen Bigi Boy. De Poolse vechter verwacht dat het gevecht op kort termijn alsnog zal plaatsvinden. “Ik ben het Jairzinho eigenlijk schuldig, omdat het de eerste keer niet doorging, en het de tweede keer opnieuw werd geschrapt omdat ik ziek werd. Ik heb dus wat goed te maken”, aldus Tybura.

More
articles